Geeresteinselaan 79 Tel.: 033 285 87 00
3931 JB Woudenberg E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crown Gillmore is gespecialiseerd in Interim Management en Executive Search voor de gezondheidszorg in ruime zin en werkt voor organisaties in de GGZ, gehandicaptenzorg, V&V en thuiszorg, ziekenhuizen en zorgkoepels. Maar ook voor het zorggerelateerde bedrijfsleven: zorgverzekeraars, woningbouwverenigingen en farmacie. Creativiteit leidt tot opvallende en verrassende resultaten. Er wordt gezocht naar managers met authentieke ondernemende en leider- schapskwaliteiten, mensen die fijngevoeligheid combineren met resultaatgerichtheid. Eigenschappen als gedrevenheid en zelfkennis horen daarbij. Crown Gillmore zoekt ├ęchte mensen, die een persoonlijke match maken, stappen willen zetten en organisaties verrijken met wie ze zijn. Crown Gillmore zoekt die authenticiteit, die past bij de functies van haar opdrachtgevers.

Zowel bij Interim Management als Executive Search speelt authenticiteit een grote rol. Crown Gillmore vindt dat bij zowel haar kandidaten als bij de organisaties waarvoor zij werkt. Het is een eerste match. Opdrachtgevers herkennen dat in de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de consultants. Kandidaten ervaren het in de open, maar kritische wijze waarop onderzoek wordt gedaan om hen te adviseren bij een nieuw loopbaanperspectief.

Sensitiviteit speelt, naast de competenties, een belangrijke rol. Wie is de mens achter het cv? Is hij/zij de juiste persoon voor de opdrachtgever? Crown Gillmore ondersteunt bestuurders en managers op strategisch, maar ook op tactisch niveau en de organisaties zelf in het proces verder te kijken dan het nu. Een organisatie ontwikkelt zich, zal in die ontwikkeling groeien en strategische keuzes maken. Bij die ontwikkeling past een profiel, past een mens.


Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie informatie | Cookie verklaring