Geeresteinselaan 79 Tel.: 033 285 87 00
3931 JB Woudenberg E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De governance-check en governance-evaluatie van Crown Gillmore Governance worden vooral toegepast om ‘preventief’ de kwaliteit van governance te ontwikkelen. Beide middelen worden soms echter ook ingezet om ‘curatief’ disfunctionele patronen te doorbreken. Wij gaan met u in gesprek over de doelstelling en het beoogde resultaat. Wij verdiepen ons in uw organisatie via een uitgebreide documentenanalyse enerzijds en via (individuele) interviews met de Raad van Toezicht en Raad van Bestuur en/of vragenlijsten anderzijds. U ontvangt uiteindelijk een schriftelijke rapportage met een uitgebreide toelichting, waarna wij de aanbevelingen met u bespreken.

Een interessante variant die Crown Gillmore Governance biedt, is een wederzijdse evaluatie tussen twee Raden van Toezicht en Raden van Bestuur, die gezamenlijk wordt uitgevoerd.

Check-momenten zijn er bijvoorbeeld ter voorbereiding op wisselingen in de Raad van Toezicht of bij een verdere professionalisering gerelateerd aan maatschappelijke of strategische vraagstukken

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie informatie | Cookie verklaring