Geeresteinselaan 79 Tel.: 033 285 87 00
3931 JB Woudenberg E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ellen van den Hoven In 1998 richtte Ellen van den Hoven Crown Gillmore op. Na een carrière, waarin zij zowel advies-, management en directiefuncties heeft vervuld bij organisaties op het gebied van HRM onder­steuning (onder meer een dochteronderneming van Randstad Holding en Raadgevend Bureau Claessens), was de start van Crown Gillmore een gevoel van thuiskomen. Persoonlijke interesse, ervaring en kennis van verschillende sectoren in het bedrijfsleven en de zorg ontmoeten elkaar hier.

Ellen: “Zorg is belangrijk. De ontwikkelingen in de sector zijn interessant én het gaat om mensen. Dat is mijn persoonlijke drijfveer. In alle functies,­ die ik heb bekleed, vormen mensen en hun werk de rode draad. Bij Crown Gillmore vallen de verschillende aspecten op hun plaats. Het maken­ van een match tussen opdrachtgever en kandidaat betekent verbinding maken. Dit doen we vanuit een onafhankelijke positie, waarin gekeken wordt naar de persoonlijkheid van de kandidaat en de organisatie. Persoonlijkheid, motivatie, integriteit en competenties zijn belangrijke facetten. Gevoel is echter van doorslaggevend belang./em>”

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie informatie | Cookie verklaring